AriaFreddo

Languages

Korisnička zona

Način plaćanja

Objavljeno: 07.05.2019. 15:29

Aria Freddo pruža sljedeće načine plaćanja.

Plaćanje općom uplatnicom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama Hrvatske pošte, FINA-e ili bankama. Nakon potvrde narudžbe, Internet trgovina Aria Freddo  prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku od 7 dana. Nakon primitka dokaza o uplati izvršit će se dostava narudžbe na kućnu adresu Kupca.

Plaćanje internet bankarstvom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Internet Trgovina Aria Freddo prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja.

Online naplata za plaćanje kreditnom ili debitnom karticom

Naplata se vrši preko HT PAY WAY sustava. 

Debitne kartice poput Maestro (sve banke)  te Visa electron (sve Banke).

Privredna Banka Zagreb

  • Visa i Maestro jednokratno i na rate izdane od PBZ-a
  • Mastercard jednokratno

 Erste Bank 

  • Diners jednokratno i na rate
  • MasterCard, Visa , Maestro jednokratno

Zagrebačka Banka 

  • MasterCard, Visa - jednokratno i na rate izdane od ZABA

  • Maestro - jednokratno

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Korisnička zona

Što treba znati prilikom odabira, kupovine i održavanja klima uređaja?

Iz ponude izdvajamo

Iz ponude izdvajamo

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »