AriaFreddo

Languages

Važno je znati

Reklamacije

Objavljeno: 08.05.2019. 15:57

Uvjeti reklamacije 

Trgovac odgovara za materijalne nedostatke proizvoda koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske, posebice Zakonu o obveznim odnosima (NN 29/2018).

Naručeni su proizvodi pakirani  na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke, te u tom slučaju sugeriramo da pošiljku Kupac ne preuzima. Molimo Kupce da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

U slučaju vidljivog nedostatka proizvoda kod preuzimanja pošiljke, Kupac nije dužan dopremljeni proizvod preuzeti, može odbiti primitak,  te ne snosi troškove dostave takvog proizvoda. Smatra se da proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane Kupca nisu imali vidljivi nedostatak. Kupac ima pravo na reklamaciju u odnosu na materijalne nedostatke u rokovima i zbog razloga propisanih odredbama Zakona o obveznim odnosima (NN 29/18). Kupac može pisani prigovor odnosno reklamaciju uputiti na e-mail info@aria-freddo.hr s naznakom reklamacija.

Trgovac će smatrati reklamaciju valjanom ako pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 29/18) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 14/2019). U tom slučaju će u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko se pak ustanovi da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko je reklamaciju odbijena, Prodavatelj će o istome obavijestiti Kupca u roku od 15 dana od dana primitka reklamacije.

Korisnička zona

Što treba znati prilikom odabira, kupovine i održavanja klima uređaja?

Iz ponude izdvajamo

Iz ponude izdvajamo

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »